Individuele Coaching

LET OP! Tijdelijke aanmeldingstop in verband met zwangerschap.

Op deze pagina lees je alles over de individuele coaching die ik aanbied.

Hoe jouw kind een extra steuntje in de rug kan gebruiken, zodat hij of zij beter in zijn of haar vel gaat zitten, waardoor jullie als gezin met minder stress en strijd weer kunnen genieten van elkaar.

Herken je jezelf in één of meer van onderstaande punten?

 • Je ziet dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit, maar je kunt je vinger er niet op leggen. Erover praten is moeilijk en hij of zij begint snel te huilen.
 • ‘s Ochtends is het altijd een strijd om naar school te gaan. Van driftbuien tot huilen. Je weet nooit wat je die ochtend weer te wachten staat. Waar zou hij of zij het vandaag weer niet mee eens zijn? Je wilt hiervoor graag handvatten zodat jullie zonder strijd de dag doorkomen.
 • Je kind zit het liefst alleen op zijn of haar kamer en daardoor breekt je hart.
 • Het avondeten levert geregeld ruzie op. Het bord leeg eten is een punt van discussie. Je kind eet weinig tot bijna niets en je kunt er niet de vinger op leggen. Je hebt al van alles geprobeerd maar er is altijd gedoe.
 • Na de scheiding of het verlies van een dierbare heeft je kind last van driftbuien en/of is erg verdrietig. Je voelt je machteloos en weet niet meer wat je kunt doen. Je hebt handvatten nodig om het zelf ook een plekje te kunnen geven.
 • Je wilt het graag goed doen maar maakt je zorgen, omdat je niet weet wat er in zijn of haar hoofd omgaat.
 • Je ziet dat je kind steeds bozer, stiller en verdrietiger wordt en dat de prestaties op school achteruit gaan. Het begint nu echt zijn tol te eisen en je ligt er ‘s nachts wakker van.

Waarom ik?

Als kind voelde ik me eenzaam en onbegrepen. Ik weet hoe het is om gepest te worden, weinig zelfvertrouwen te hebben en niet lekker in je vel te zitten. In die tijd leek er niemand te zijn die mij begreep, alsof ik alleen was. Er was één lichtpuntje, namelijk de paarden. Bij de paarden kon ik zijn wie ik was, zonder mijn masker op te hoeven zetten. Daardoor kon ik opladen om de volgende dag weer door te komen. Ik heb in mijn jeugd zelf ervaren dat het paard niet beoordeeld of veroordeeld, maar dat ik geheel mezelf kan zijn.

Wat een paard voor mij betekende als kind wil ik graag delen en andere kinderen mee helpen. Dit idee had ik al jaren in mijn hoofd, maar na het afronden van opleidingen waaronder de opleiding tot Kinder Paardencoach ben ik dit nu ook echt gaan verwezenlijken. Om kinderen net dat steuntje in de rug te kunnen geven. Daar word ik blij van! Daarom ben ik dit gaan doen. Ik gun het iedereen om blij uit school te komen, met vrienden te spelen en zelfvertrouwen te hebben.

Zou het niet heerlijk zijn als jouw kind

… weer lekker in zijn/haar vel zit
… vol zelfvertrouwen en met plezier naar school gaat
… goede resultaten haalt op school
… het weer leuk vindt om met andere kinderen te spelen en daardoor blij thuis komt
… kan vertellen wat hem/haar dwars zit
… vol zelfvertrouwen iedere situatie tegemoet kan treden
… zo verandert dat het ook weer gezellig is in huis.

Dit is mogelijk als je zoon of dochter bij mij paardencoaching komt volgen!

Aanbod

Wat ik je aanbied is een traject van 3 maanden.
In die 3 maanden ga ik samen met mijn paard Feletha en jouw kind met leuke praktische oefeningen aan de slag. Door de kracht van herhaling ervaart jouw kind het niet alleen, maar weet hij of zij ook hoe het in andere situaties toe te passen, denk hierbij aan school of thuis. De situaties gaat je kind namelijk nog wel tegenkomen, maar hij of zij leert niet meteen van slag te zijn of om er mee om te leren gaan. Daarnaast zullen er ook afspraken bij mij thuis plaatsvinden waar ik gebruik maak van de kinesiologie.

Ook ga jij samen met je kind een keer met Feletha aan de slag en spreken wij elkaar individueel.

Doen, ervaren, leren vanuit positiviteit is waar het bij mij om gaat. Daar zit de kracht van de paardencoaching!

Dit zijn enkele voorbeelden wat het traject je kind op kan leveren:

 • Jouw kind vertrouwt meer op zichzelf en komt voor zichzelf op.
 • Je kind zegt waarom hij of zij blij, verdrietig, bang of boos is.
 • Jouw kind durft meer en voelt zich meer op zijn gemak in de klas, op school of met vriendjes.
 • Jouw kind vertelt wat hem of haar dwars zit voordat hij een driftbui krijgt.
 • Je kind kan gezellig en leuk met andere kinderen spelen.
 • Je kind gaat met plezier naar school en de prestaties zijn goed.
 • Het is weer gezellig thuis met avondeten.

Dit is wat jouw kind kan leren in het individuele coaching traject:

 • Zelfvertrouwen
 • Grenzen aangeven
 • Omgaan met emoties, blij, verdrietig, bang en boos
 • Samenwerken, gezellig spelen met andere kinderen
 • Gedrag van zichzelf en andere begrijpen
 • Communiceren, kunnen vertellen wat hem of haar dwars zit
 • Voor zichzelf opkomen

Dus wil jouw zoon of dochter steviger in zijn of haar schoenen staan, meer zelfvertrouwen hebben, weerbaarder zijn, om kunnen gaan met zijn of haar emoties, beter grenzen aan kunnen geven en/of beter kunnen samenwerken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen met mijn paard Feletha help ik jouw zoon of dochter graag met deze individuele coaching.

Investering

Wat houdt dat dan precies in?
– traject van 3 maanden
– 7x met je zoon of dochter
– 1x duo coaching
– 1x ouder coaching

De investering voor het individuele coaching traject van 3 maanden is €997,- inclusief BTW.
(Of in 3 termijnen van €350,-)

Ervaringen van anderen:

caret-down caret-up caret-left caret-right

Mocht je naar aanleiding van de uitleg en de ervaringen nog niet overtuigd zijn of dit is wat je zoekt? De kracht van de paarden, vanuit het principe “doen, ervaren, leren” maakt dit een unieke coaching voor jouw kind. Samen met mijn paard Feletha help ik jouw zoon of dochter om weer te stralen als een ster en sterk in zijn of haar schoenen te gaan staan. 

Neem contact op

Of klik hier als je vragen hebt of eerst de behoefte hebt om nog van gedachten te wisselen of en hoe ik jullie kan helpen. Vrijblijvend ga ik graag met je in gesprek.

PS: stel het niet langer uit! Gun je je kind dat hij of zij beter in zijn vel zit? Zodat jullie ook als gezin minder stress en strijd hebben en weer samen kunnen genieten? Neem dan nu contact met mij op voor de individuele coaching!