Ervaringen

Op deze pagina lees je een aantal ervaringen van ouders, maar ook van kinderen die bij Feletha en mij zijn geweest voor de paardencoaching.

pony power paardencoaching sterk kind

Onze dochter (15 jaar) heeft veel aan Carolien gehad, ze voelde zich erg op haar gemak bij haar, keek er naar uit om naar haar toe te gaan, nam haar in vertrouwen en voelt zich nu goed, zichzelf en veel sterker. Carolien is een lieve, doortastende en krachtige vrouw, kan goed luisteren en voelt goed aan wat iemand nodig heeft. Wij zijn haar heel erg dankbaar dat ze er was voor onze dochter op het moment dat zij dat zo hard nodig had, dat ze haar weer zichzelf heeft helpen vinden en haar heeft “terug gebracht”. We vonden het best prijzig, maar het was het wel waard! Carolien bedankt!

Daphne Spaargaren, Hoorn

Trauma verwerken Hoorn

Omdat eigenlijk niet duidelijk was waar het hem precies in zat ging mijn zoon (8 jaar) naar Carolien voor kinesiologie behandelingen. Door kinesiologie kwamen we erachter waar hij meer ondersteuning bij nodig had. Bijzonder hoe mooi en precies dat naar voren kwam. Ik ervaarde dat hij veel rustiger was en hij kon ook meer prikkels aan. Het belangrijkste was dat hij zelf aangaf het heel fijn te vinden. Hij voelde zich rustig. Hij vroeg vaak wanneer hij weer een afspraak mocht maken als hij voelde dat hij dat nodig had. Ook kregen we goede tips om thuis op te pakken. Carolien is erg goed met kinderen.

Danielle, Hoorn

emoties herkennen en benoemen kind

Ik heb zelf bij Sterk met Carolien een reeks kinesiologie behandelingen gehad en het heeft mij heel erg veel geholpen om door mijn examentijd heen te komen. Ik was door de behandelingen veel meer geconcentreerd en gefocust op mijn examen materiaal en kon daardoor beter leren. Sterk met Carolien is zeker een aanrader

Martijn (16 jaar)

Trauma verwerken Hoorn

Carolien is een toppertje ze heeft heel veel bereikt bij onze zoon met behulp van Feletha … of moet ik t andersom zeggen๐Ÿ˜‰  En met de kinesiologie heeft Carolien zowel bij mijzelf als bij onze zoon veel bereikt. Ze raakt je niet tot nauwelijks aan, je hebt je kleren gewoon aan en dmv bewegingen en tegen druk gebeurd er veel in en met je lichaam en brein. Het is ongelofelijk maar t werkt fantastisch!!! Onze zoon was met zijn examen heel erg rustig en had oefeningen meegekregen die hij gewoon zelf kon doen en het heeft gewerkt!๐Ÿ‘

Marieke van Poelgeest-Klaij, Hoorn

pony power paardencoaching sterk kind

Heel tevreden met en over de coaching van mijn dochter (12 jaar). Dankzij Carolien heeft zij inzicht gekregen in de manier waarop zij reageert en wat voor effecten dat kan hebben op anderen. Wat mij aanspreekt is dat Carolien aan praktische en resultaatgerichte coaching doet zonder gedoe en moeilijke toestanden.

Dennis van der Wal, Amsterdam

pony power paardencoaching sterk kind

Mijn zoon van dertien zat met al zijn hormonen erg met zichzelf in de knoop. Wat resulteerde in vele gesprekken op school. En confrontaties thuis. Al na de eerste sessie met Feletha kon ik merken dat het hem goed had gedaan. En na drie sessies had ik een ander kind. Een kind wat sterker in zijn schoenen stond maar vooral een kind wat rust had met zichzelf. Het lukt hem nu om de juiste keuzes te maken! Carolien en Feletha zijn een geschenk uit de hemel en hebben weer voor rust in huis gezorgd! Ik kan het iedereen aanraden die in de knoop zit met zichzelf! Jong en oud๐Ÿ˜€

Nanda Sluis, Heerhugowaard

Trauma verwerken Hoorn

Een hele fijne vorm van therapie. Zeker voor kinderen of volwassenen die dichtklappen bij een psycholoog. Voor onze dochter was het super fijn om samen te werken met coach en paard. De aandacht van onze dochter ging naar het paard waardoor Carolien voor haar heel onbewust en vooral ontspannen kon vragen en coachen. Op die manier heeft Carolien veel kunnen bereiken en zien wij na deze maanden een hele fijne vooruitgang.

Elize Haaima, Hoorn

Trauma verwerken Hoorn

Onze 6-jarige zoon was al vanaf zijn geboorte bekend met regulatie-problemen. Na vele verhalen over paardencoaching contact gezocht met Carolien. Zij heeft hem twee trajecten achter elkaar begeleid met Feletha en hem geleerd hoe hij zijn grenzen aan moest geven. Daarnaast lukte het haar om met onze zoon de rust in zijn hoofd te vinden en had dit traject, zichtbaar, meer effect dan medicatie. Kortom, wij zijn zeer tevreden en wanneer we het weer nodig achtten voor onze zoon komen wij zeker terug!โค๏ธ

Sally van der Heden, Wervershoof

Trauma verwerken Hoorn

Mijn zoontje van 8 jaar had wat hulp nodig na een aantal pittige jaren. Aangezien we zelf paardenmensen zijn en weten wat een paard voor je kan betekenen, zijn we Carolien en Feletha tegengekomen. 

Mooi om te zien was dat onze zoon helemaal niet bang  was voor Feletha en algauw werden ze dikke vrienden waar hij zijn geheimen tegen kon vertellen. 

Hij kwam altijd blij en geaard weer terug. Feletha en Carolien hebben hem weer zelfvertrouwen gegeven en handvaten waarmee we verder kunnen. 

Dank je wel Feletha en Carolien! 

Mariska Schuddebeurs, Schellinkhout

pony power paardencoaching sterk kind

Mijn dochter (12 jaar) was haar zelfvertrouwen kwijt op school, met haar eigen paard en durfde niet meer te rijden. Met behulp van Carolien en der lieve paardje is dat weer helemaal terug. Ze rijdt weer fanatiek en op school gaat het ook weer stukken beter. Top !!

Mady Smedicus, Kwadijk