Ervaringen

Op deze pagina lees je een aantal ervaringen van ouders, maar ook van kinderen die bij Feletha en mij zijn geweest voor de paardencoaching.

Coaching therapie Hoorn paardencoaching paardentherapie kindertherapie

Super blij dat ik Carolien ben tegen gekomen. Mijn dochter (13 jaar) had meteen een klik en (haar woorden) vond alles mindblowing! Ze heeft super veel gehad aan dit traject, ervaart meer rust in haar hoofd en vraagt om duidelijkheid wanneer het voor haar nodig is. Ze durft zich meer te uiten ipv opgesloten te zitten met een error in haar hoofd. Dank je wel lieve lieve Carolien! ♡

Suzanne Bethlehem, Hoorn

Trauma verwerken Hoorn

“Ik heb Feletha mijn geheim verteld”

Dit is het eerste wat onze dochter (9 jaar) vertelde na de eerste coaching sessie met Carolien en Feletha. Door Carolien en Feletha is onze dochter in een positievere flow gekomen. Bij het moment om naar school te gaan en momenten van afscheid nemen is de cirkel van paniek en verdriet doorbroken.

De duocoaching heb ik als zeer waardevol ervaren. Op en leuke, ongedwongen en creatieve manier leer je ontzettend veel van elkaar.

Dikke aanrader voor iedereen – blijf niet vastzitten!

Ouders, Sijbekarspel

Kinesiologie

Als ik naar Carolien ga, dan voel ik me weer rustig. Ik vind het ook leuk om naar Carolien te gaan omdat ze me allemaal tips geeft. Tips voor mijn concentratie bijvoorbeeld. En ze is ook nog heel erg lief, en Charlotte en Appa ook. 

Anoniem (9 jaar)

Coaching therapie Hoorn paardencoaching paardentherapie kindertherapie

Mijn dochter van 8 is bij Carolien gestart met Pony Power en heeft daarna nog wat individuele sessies gedaan. Soms was dit kinesiologie, soms was dit met Feletha. En alles vond ze zó zijn! Ze ging altijd met veel zin naar Carolien en kwam er ook altijd weer blij en ontspannen vandaan. Mijn dochter is steviger in haar schoenen gaan staan, heeft meer zelfvertrouwen gekregen en is een hele mooie ervaring rijker! Dank Carolien!

Ouders, Zwaag

Trauma verwerken Hoorn

Joyce en haar dochter hadden een zelfvertrouwen boost sessie gewonnen.

Ik kwam bij Carolien voor mijn dochter van 7 die het moeilijk vind om voor zichzelf op te komen en erg perfectionistisch is…. Ze had er erg veel zin in en kwam naderhand vol met verhalen en liefde in haar hart voor het lieve paard Feletha…. ze heeft niet opgepakt dat het een therapie was maar meer gezellig samen bezig zijn met het paard. Carolien zelf zag de hulpvraag duidelijk terug en kon met voorbeelden precies vertellen waar ze deze tegen kwam en hoe ze ermee om was gegaan… ik kreeg ook wat advies mee en heb ook via de mail nog fijn contact gehad. Ook heb ik het gevoel dat als ik in de toekomst toch nog eens vragen hebben ik ze gewoon nog kan stellen…. Heel erg fijn ?

Joyce Kabout, Purmerend

Kinesiologie

Onze dochter (15 jaar) heeft veel aan Carolien gehad, ze voelde zich erg op haar gemak bij haar, keek er naar uit om naar haar toe te gaan, nam haar in vertrouwen en voelt zich nu goed, zichzelf en veel sterker. Carolien is een lieve, doortastende en krachtige vrouw, kan goed luisteren en voelt goed aan wat iemand nodig heeft. Wij zijn haar heel erg dankbaar dat ze er was voor onze dochter op het moment dat zij dat zo hard nodig had, dat ze haar weer zichzelf heeft helpen vinden en haar heeft “terug gebracht”. We vonden het best prijzig, maar het was het wel waard! Carolien bedankt!

Daphne Spaargaren, Hoorn

Kinesiologie

In december 2020 ben ik bij Carolien begonnen met therapie. Dat startte met Feletha, maar we merkte al snel dat dat niet de beste aanpak was voor mij. Eerlijk gezegd heb ik nog steeds geen idee wat ze nou eigen doet als ik op de tafel lig en ze me helpt, maar wat het is helpt als een wonder. In december ging het echt wel slecht, en Carolien heeft me beter geholpen dan iemand ooit had kunnen doen.

Ik vind het niet fijn om in een stoel te zitten tegenover iemand waar ik me tegen zou moeten uiten. Ik heb ook wel moeite om te verwoorden wat ik voel en wat er door mij heen gaat. Bij Carolien voelde ik me bij de eerste ontmoeting al erg vertrouwd en dat gevoel heeft me nooit verraden. Uiteindelijk werd het voor mij daarom ook steeds makkelijker om me te uiten tegenover haar.

De eerste keer dat ik bij haar thuis was kan ik me nog goed herinneren. Het is een gek gevoel, want je weet niet goed hoe het allemaal mogelijk is. Die avond was de eerste avond in weken dat ik echt goed had geslapen. 12 hele uurtjes ?. Ik was helemaal verbaasd hoe uitgerust ik me voelde toen ze zei dat het alweer tijd was. Ik ging van 1 of 2% energie voor mijn doel naar iets in de 50 of 60%. Het bleef goed gaan, en het bleef goed voelen. Ik wilde eigenlijk nooit meer een andere vorm van therapie doen, maar zeg dat maar niet tegen psychologen ?

Zonder haar hulp weet ik niet zeker waar ik nu was, maar zeker niet net begonnen aan mijn mbo-opleiding. Ik kan haar altijd een vragen stellen via app, of bellen als het echt moet. Ik ben erg trots op mezelf om te zien waar ik nu ben. Het is nu bijna oktober, en ik kan met trost zeggen dat de laatste keer dat ik ben geweest, het niet nodig was om een vervolgafspraak te maken. Heel erg bedankt Carolien!

Tot slot wil ik zeggen hoeveel alles wat je voor mij gedaan hebt betekent voor mij. Je bent een schat van een mens en wat ben ik blij dat ik jou gevonden heb! (En natuurlijk mijn moeder niet vergeten die op de eerste plaats haar website was tegengekomen, love you mam!)

Lisanne (15 jaar)

Kinesiologie

Carolien is een lieve bijzondere vrouw. Deze vorm van therapie (kinesiologie) past perfect bij mij. Het kan voor sommige zweverig zijn als leest of hoort wat ze doet. Maar mij advies is probeer het gewoon je weet nooit wat het je brengt. Mij heeft het heel veel gebracht ? Dank je wel Carolien

Janette (39 jaar)

Kinesiologie

Nadat ik in 2018 met veel plezier regelmatig naar de “stal” ben gereden en na heel veel “helende” gesprekken met Carolien en Feletha heb ik dit jaar besloten om bij Carolien de kinesiologie behandelingen te ondergaan. Een beetje als vervolg en om de puntjes op de i zetten.

Ik ging er in zonder echt goed te weten wat het nou inhield, die kinesiologie. Maar omdat ik Carolien al wat langer ken en volledig vertrouw heb ik mij ervoor open gesteld. En wat een eye opener was dat!!

Met heel weinig aanraking, met gerichte vraagstelling, en vooral met kennis van zaken gaat Carolien aan de gang. Eerst even een kort gesprekje, zomaar koetjes en kalfjes denk je dan. Maar omdat zij mij ook al wat langer kent merkt zij aan mijn manier van praten wat ik nodig heb.

Je ligt heerlijk ontspannen op een behandel bed, gewoon volledig gekleed. Carolien stelt wat vragen en kijkt hoe of je lichaam hierop reageert. Ze kan daardoor zelfs aangeven of je meer zou moeten drinken, of dat je waterhuishouding op peil is.

Aan hand van de reactie van je lichaam, de fysieke kracht die zij probeert te bepalen door vragen te stellen en druk uit te oefenen op je uitgestoken handen kiest ze voor een optie om verder en dieper te kijken. Pakt ze de kaarten of toch de druppeltjes?

En misschien denk je nu, wat wazig allemaal, maar ik kan je wel verzekeren dat dit helpt, dit werkt. Dit helpt je om ontspanner door het leven te gaan, het helpt je om bewuster met jezelf om te gaan. Waardoor je ook bewuster door het leven stapt. Dus heb je last van te veel onrust of stress, heeft je kind te veel spanning als de proefwerkweken beginnen of de eindexamens of als het nieuwe schooljaar begint? Denk dan eens aan Carolien en was zij heeft te bieden. En het is niet alleen voor kinderen hoor, ik ben 61 en ben blij dat Carolien ook mij weer heeft geholpen.

Conny (61 jaar)

Trauma verwerken Hoorn

Omdat eigenlijk niet duidelijk was waar het hem precies in zat ging mijn zoon (8 jaar) naar Carolien voor kinesiologie behandelingen. Door kinesiologie kwamen we erachter waar hij meer ondersteuning bij nodig had. Bijzonder hoe mooi en precies dat naar voren kwam. Ik ervaarde dat hij veel rustiger was en hij kon ook meer prikkels aan. Het belangrijkste was dat hij zelf aangaf het heel fijn te vinden. Hij voelde zich rustig. Hij vroeg vaak wanneer hij weer een afspraak mocht maken als hij voelde dat hij dat nodig had. Ook kregen we goede tips om thuis op te pakken. Carolien is erg goed met kinderen.

Danielle, Hoorn