Voor wie

Zie je door de bomen het bos niet meer? De een zegt dit, Google zegt dat, en je beseft dat je voor een persoonlijk, goed advies niet meer bij kennissen, vrienden of op internet moet zijn? Sta je daarnaast open voor nieuwe mogelijkheden? Geen coaching binnen aan de tafel, maar spelenderwijs in de buitenlucht aan de slag? Dan kan ik je helpen. Ieder kind kan wel een steuntje in de rug gebruiken!

Voor kinderen die

  • Met zichzelf in de knoop zitten
  • Snel boos worden of veel ruzie maken/hebben
  • Veel alleen zijn
  • Weinig zelfvertrouwen hebben
  • Pesten of gepest worden
  • Een dierbare verloren hebben
  • Gescheiden ouders hebben en daardoor in de knoop zitten
  • Niet naar school willen
  • Angsten/trauma’s hebben
  • Hoog gevoelig zijn
onzeker kind kindercoaching met behulp van paardenkracht steuntje in de rug
kindercoach paardentherapie kinderen kids

Als werkende ouder worstel je misschien met de combinatie tussen werk en gezin. Je wilt het graag goed doen maar maakt je zorgen om je kind omdat je niet altijd weet wat er in zijn of haar hoofd omgaat. Geef jouw kind dat steuntje in de rug dat hij of zij zo verdient!

Ieder kind kan wel een extra steuntje in de rug gebruiken

Mijn klanten herkennen zich in één of meer van onderstaande punten
“Je zoon of dochter is veel alleen. Wekelijks denk je zou hij of zij vandaag wel met iemand kunnen spelen. Of als je hoort over een partijtje. Zou hij of zij ook mogen komen? Je ziet het verdriet van je kind maar hebt geen idee hoe je dit op kunt lossen. Dit breekt je hart”

“Het is altijd een strijd om naar school te gaan. Van driftbuien tot huilen. Je weet nooit wat je die ochtend weer te wachten staat. Of zijn het juist de driftbuien na school die energie vreten. Je zou je kind soms wel achter het behang willen plakken. Waar zou hij of zij het vandaag weer niet mee eens zijn? Je zou graag handvatten willen zodat jullie zonder strijd de dag doorkomen.”

“Je kind komt huilend thuis of zit huilend op zijn of haar kamer. Er overpraten levert weinig informatie op. Je zou graag wat willen doen, zeggen of betekenen maar je weet niet wat.”

“Het avondeten levert geregeld ruzie op. Het bord leeg eten is een punt van discussie. Je zoon of dochter eet weinig tot niets en je kunt er niet de vinger op leggen. Je hebt al van alles geprobeerd, maar eten blijft een issue.”

“Na de scheiding of het verlies van een dierbare heeft je kind last van driftbuien en/of is erg verdrietig. Je voelt je machteloos en weet niet meer wat je kunt doen. Je hebt handvatten nodig om het zelf ook een plekje te kunnen geven.”

En nu?
Ben je nieuwsgierig geworden naar de coaching met behulp van paarden die ik aanbied? Hoe werkt dat dan precies? Klik hier om te lezen hoe ik werk.