pony power paardencoaching sterk kind

Ouders, Heerhugowaard

Hierbij nog een referentie van onze kant, zoals ik al zei hebben wij het erg positief ervaren en zijn wij vooral ook blij dat je het zo snel hebt opgepakt.

Wat een puberend meisje beleefd in haar hoofd en wat voor een gedachtes zij daarbij had dat was niet normaal. Omdat wij getipt zijn naar jouw site en gelijk contact hebben opgenomen, konden wij snel bij jou terecht en hebben een afspraak gemaakt.

Met onze dochter ging het gelukkig al snel weer beter, maar ze is geen prater dus zal ze zelf niet zo snel wat loslaten over haar gevoelens. Wij denken en weten wel zeker dat ze bij jou dat wel heeft gedaan en merkten ook dat het steeds beter ging met haar. (minder terug getrokken en blijer).

Daarom willen we naar andere mensen en naar jou ook aangeven wat jij en je paard hebben betekent voor haar en voor ons in zo’n korte tijd alleen maar goed is. Voor iemand die onzeker is over zich zelf, die nare gedachtes heeft, blijf er niet mee zitten want dat lost niets op. Zeker bij kinderen in de puberteit komt er zoveel op ze af en zijn ze vaak onzeker.

Jij hebt op dit moment onze dochter zover gekregen dat ze sterker in haar schoenen staat, maar dat moet ze zelf doen met de handvatten die jij hebt gegeven. Dit is onze ervaring, hartstikke bedankt hiervoor en we zien je nog zeker 2 keer terug!