Kinesiologie

Conny (61 jaar)

Nadat ik in 2018 met veel plezier regelmatig naar de “stal” ben gereden en na heel veel “helende” gesprekken met Carolien en Feletha heb ik dit jaar besloten om bij Carolien de kinesiologie behandelingen te ondergaan. Een beetje als vervolg en om de puntjes op de i zetten.

Ik ging er in zonder echt goed te weten wat het nou inhield, die kinesiologie. Maar omdat ik Carolien al wat langer ken en volledig vertrouw heb ik mij ervoor open gesteld. En wat een eye opener was dat!!

Met heel weinig aanraking, met gerichte vraagstelling, en vooral met kennis van zaken gaat Carolien aan de gang. Eerst even een kort gesprekje, zomaar koetjes en kalfjes denk je dan. Maar omdat zij mij ook al wat langer kent merkt zij aan mijn manier van praten wat ik nodig heb.

Je ligt heerlijk ontspannen op een behandel bed, gewoon volledig gekleed. Carolien stelt wat vragen en kijkt hoe of je lichaam hierop reageert. Ze kan daardoor zelfs aangeven of je meer zou moeten drinken, of dat je waterhuishouding op peil is.

Aan hand van de reactie van je lichaam, de fysieke kracht die zij probeert te bepalen door vragen te stellen en druk uit te oefenen op je uitgestoken handen kiest ze voor een optie om verder en dieper te kijken. Pakt ze de kaarten of toch de druppeltjes?

En misschien denk je nu, wat wazig allemaal, maar ik kan je wel verzekeren dat dit helpt, dit werkt. Dit helpt je om ontspanner door het leven te gaan, het helpt je om bewuster met jezelf om te gaan. Waardoor je ook bewuster door het leven stapt. Dus heb je last van te veel onrust of stress, heeft je kind te veel spanning als de proefwerkweken beginnen of de eindexamens of als het nieuwe schooljaar begint? Denk dan eens aan Carolien en was zij heeft te bieden. En het is niet alleen voor kinderen hoor, ik ben 61 en ben blij dat Carolien ook mij weer heeft geholpen.