Kinesiologie

Lisanne (15 jaar)

In december 2020 ben ik bij Carolien begonnen met therapie. Dat startte met Feletha, maar we merkte al snel dat dat niet de beste aanpak was voor mij. Eerlijk gezegd heb ik nog steeds geen idee wat ze nou eigen doet als ik op de tafel lig en ze me helpt, maar wat het is helpt als een wonder. In december ging het echt wel slecht, en Carolien heeft me beter geholpen dan iemand ooit had kunnen doen.

Ik vind het niet fijn om in een stoel te zitten tegenover iemand waar ik me tegen zou moeten uiten. Ik heb ook wel moeite om te verwoorden wat ik voel en wat er door mij heen gaat. Bij Carolien voelde ik me bij de eerste ontmoeting al erg vertrouwd en dat gevoel heeft me nooit verraden. Uiteindelijk werd het voor mij daarom ook steeds makkelijker om me te uiten tegenover haar.

De eerste keer dat ik bij haar thuis was kan ik me nog goed herinneren. Het is een gek gevoel, want je weet niet goed hoe het allemaal mogelijk is. Die avond was de eerste avond in weken dat ik echt goed had geslapen. 12 hele uurtjes ?. Ik was helemaal verbaasd hoe uitgerust ik me voelde toen ze zei dat het alweer tijd was. Ik ging van 1 of 2% energie voor mijn doel naar iets in de 50 of 60%. Het bleef goed gaan, en het bleef goed voelen. Ik wilde eigenlijk nooit meer een andere vorm van therapie doen, maar zeg dat maar niet tegen psychologen ?

Zonder haar hulp weet ik niet zeker waar ik nu was, maar zeker niet net begonnen aan mijn mbo-opleiding. Ik kan haar altijd een vragen stellen via app, of bellen als het echt moet. Ik ben erg trots op mezelf om te zien waar ik nu ben. Het is nu bijna oktober, en ik kan met trost zeggen dat de laatste keer dat ik ben geweest, het niet nodig was om een vervolgafspraak te maken. Heel erg bedankt Carolien!

Tot slot wil ik zeggen hoeveel alles wat je voor mij gedaan hebt betekent voor mij. Je bent een schat van een mens en wat ben ik blij dat ik jou gevonden heb! (En natuurlijk mijn moeder niet vergeten die op de eerste plaats haar website was tegengekomen, love you mam!)