Trauma verwerken Hoorn

Reeni (43 jaar)

Ontspannen naar huis! Op aanraden van mijn zus kwam ik in contact met Carolien. In eerste instantie om niet zo bang te zijn voor het nieuwe paard van mijn zus. Ik had echter geen idee hoeveel effect de coaching zou gaan hebben.

Al de eerste afspraak bleek dat ik enorm gespannen was, heel veel in mijn hoofd zat en heel veel van mezelf ‘moest’. Door de overduidelijke reacties van Feletha wist Carolien precies de juiste vragen te stellen en ik ging heel ontspannen naar huis.

Dankzij Carolien en Feletha weet ik nu hoe heerlijk het is om echt ontspannen te zijn en zelfs mijn drukke jonge hond heeft hier plezier van en is veel rustiger geworden. We genieten nu samen van “er gewoon te zijn” en wandelingen met haar zijn nu veel leuker geworden.

Ook zat ik erg vast in mijn leven en wist ik niet meer wat ik wilde. Door de oefeningen met Feletha en het praten met Carolien, kwam ik erachter hoe belangrijk het is om te focussen op wat je wel wilt en hoe belangrijk je eigen intenties zijn. Een heerlijk gevoel als puzzelstukjes langzaam op hun plek vallen. Die stappen had ik nooit alleen kunnen maken.