Groepscoaching

Op deze pagina lees je alles over de drie vormen van groepscoaching die ik aanbied: Mindfulness, Pony Power en Paardenkracht voor Pubers.

Mindfulness oftewel bewuste aandacht training

Kinderen hebben het vaak te druk, net als volwassenen. Ze kunnen niet slapen, zijn snel afgeleid en vaak onrustig. Ze hebben een hoofd vol piekergedachten. De “aan-knop” doet het wel, maar waar zit de “stopknop”? Door kinderen al jong in contact te brengen met Mindfulness, leren ze beter te observeren en zich te concentreren, in contact met hun lijf te zijn en om zichzelf tot rust te brengen. Dit heeft al vele kinderen (en hun ouders) geholpen! Klik hier voor meer informatie over deze groepscoaching voor kinderen van 4 t/m 19 jaar.

Pony Power voor Kids

Pony Power voor Kids is een sociale vaardigheidstraining voor kinderen vanaf 6 jaar. De lesmethode is gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het ondersteunen van emotionele groei. Hiermee leren zij krachtig te zijn en krachtig over te komen, met behulp van paarden. De kinderen werken in kleine groepjes van 4 – 6 kinderen. Lees hier  meer informatie over deze bijzondere groepstraining. Deze bestaat uit vijf lessen, met ieder een eigen thema.

Paardenkracht voor pubers

Paardenkracht voor pubers is een uniek sociaal en emotioneel ontwikkelingsprogramma voor jongeren mét paarden. Voor elk kind in deze levensfase (11 tot en met 16 jaar) dat behoefte heeft aan wat extra begeleiding in de sociale ontwikkeling en emotionele groei. Denk aan zelfvertrouwen, zelfverzekerd zijn, grenzen bewaken, communiceren, samenwerken en met emoties omgaan. De kinderen werken in kleine groepjes van 4 – 6 kinderen. Klik hier voor meer informatie over deze vorm van groepscoaching en geef jouw kind het steuntje in de rug dat hij of zij verdient.

Meer weten wat ik voor jou en je kind kan betekenen?
Neem dan nu hier contact met mij op.