Groepscoaching

  • Mindfulness oftewel bewuste aandacht training
    Kinderen hebben het vaak te druk, net als volwassenen. Ze kunnen niet slapen, zijn snel afgeleid en vaak onrustig. Ze hebben een hoofd vol piekergedachten. De “aan-knop” doet het wel, maar waar zit de “stopknop”? Door kinderen al jong in contact te brengen met Mindfulness, leren ze beter observeren en zich concentreren, in contact met hun lijf te zijn, zichzelf tot rust te brengen. Klik hier voor meer informatie over deze groepstraining voor kinderen van 4 t/m 19 jaar.
  • Pony Power voor Kids
    Pony Power voor Kids is een sociale vaardigheidstraining voor kinderen vanaf 6 jaar. De lesmethode is gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het ondersteunen van emotionele groei. De kinderen werken in kleine groepjes van 4 – 6 kinderen. Klik hier voor meer informatie over deze groepstraining.
  • Paardenkracht voor pubers
    Paardenkracht voor pubers is een uniek sociaal en emotioneel ontwikkelingsprogramma voor jongeren mét paarden. Voor elk kind in deze levensfase (11 tot en met 16 jaar) dat behoefte heeft aan wat extra begeleiding in de sociale ontwikkeling en emotionele groei. De kinderen werken in kleine groepjes van 4 – 6 kinderen. Klik hier voor meer informatie over deze groepstraining.

Meer weten wat ik voor jou en je kind kan betekenen?
Neem dan nu hier contact met mij op.